Kennismaking met TNW

Maandag 31 Augustus was voor de start van het nieuwe semester. Na een fijne vakantie ben ik begonnen in de minor ‘The Next Web’ binnen CMD (Communicatie, Multimedia & Design) in Leeuwarden.

De week begon met een kennismakingsopdracht in kleine teams. Dit werd natuurlijk wel gedaan vanuit huis dus moesten we allemaal voor de camera. Er werd van ons gevraagd om een (digitale) auto te laten rijden door hem te programmeren. Hierbij hadden de docenten een uitleg-document geleverd en onvolledig gecodeerde auto. Het was een goede manier om een beetje te leren programmeren en kennis te maken met de minor.

daarnaast zijn we met een klein groepje naar Copini Buitensport (Leeuwarden) geweest om daar zombie-apocalypse proof te worden. We hebben hierbij activiteiten gedaan als boogschieten, vuur maken en kanovaren. Alles werd afgesloten met een gezellige, modderige, survivaltocht.

De week is afgesloten met online presentaties. Hierbij hebben we allemaal een korte presentatie gehouden over een medestudent die we eerder in de week via Teams hadden geïnterviewd. Er waren mooie Dia’s gemaakt en we konden elkaar zo toch een beetje leren kennen ondanks alle maatregelen waar we ons aan moeten houden.

Over de week verspreid zijn er ook nog intakegesprekken gehouden zodat wij de docenten, en zij ons natuurlijk, een beetje konden leren kennen.

Volgende week zullen we de eerste opdracht ontvangen waar we mee aan de slag mogen. Zoals je misschien al wel kan raden, zal dit allemaal online gebeuren. ik ben in ieder geval benieuwd wat het zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *