Een werkdag bij MediaPower

Een werkdag bij MediaPower is nooit hetzelfde. Soms moeten er websites gemaakt worden terwijl er op andere dagen producten gefotografeerd moeten worden. Dit maakt het werk voor mij nooit saai.

Omdat ik altijd om 10:00 begin, beginnen we de dag altijd met een kop koffie of twee. Daarna zetten we de computer aan om te beginnen met werken. Met maar twee mensen (mijn baas en ik) op kantoor is het lekker rustig en hebben we genoeg ruimte op onze bureau’s. Ik werk hier vooral met mijn eigen Macbook, omdat ik mijn bestanden dan makkelijk mee kan nemen naar huis, maar ik heb ook een iMac staan om op te werken. 

Nadat alles klaar stond vandaag ben ik verder gegaan met de afronding van de website https://uitvaart-aandacht.nl/. Vorige keer had ik het grootste gedeelte al gedaan maar de layout moest nog responsive gemaakt worden. Voor mij is dat vaak een van de makkelijkste dingen om te doen. Ik heb altijd meer moeite met het maken van de layout zelf, omdat ik vaak een heel ander beeld heb voor bepaalde dingen dan mijn baas. Gelukkig kunnen we samen vaak wel een goede tussenweg vinden.

Als alles dan klaar is, en gecontroleerd, kan de website online gezet worden. Daarna heb ik via ‘Google – mijn bedrijven’ de website aangemeld. Dit doe ik altijd voor alle websites om de zoekpositie in Google te verbeteren. 

Natuurlijk kunnen we de Lunch niet overslaan. Vaak lunch ik samen met mijn baas en zijn familie, maar als het drukke dagen zijn blijf ik tijdens het lunchen gewoon doorwerken. 

Na de lunch was het tijd voor wat kleinere taken. Zo heb ik bijvoorbeeld verschillende producten op Marktplaats gezet en heb ik verschillende websites aangepast met nieuwe updates of nieuwe producten.

Aan het einde van een dag bespreken we altijd even wat er is gedaan en wat nog meegenomen wordt naar de volgende werkdag. In dit geval kan ik de volgende dag mijn camera meenemen omdat er weer producten gefotografeerd moeten worden voor op de websites. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *